Trimsalon

 In het trimsalon kunt u terecht voor het trimmen en plukken van ruwharige rassen, het in model knippen (ook als showmodel) en het scheren van uw hond of kat. Ook dieren met ernstige vachtproblemen worden door ons behandeld. In dit geval staat het welzijn van het dier steeds centraal en wordt er soms geopteerd voor kortscheren. Met de nodige tijd en een regelmatige verzorging zorgen wij er echter voor dat uw dier er weer mooi
en verzorgd uitziet.

Bij Newfie-Style passen wij onze behandeling steeds aan het ras van uw dier aan. Indien u dit wenst, geven wij u specifiek professioneel advies over hoe u uw hond of kat het best verzorgt, dit van pup tot volwassene. Als u uw huisdier verzorgt naargelang de behoeften van zijn/haar ras zal uw hond of kat u zeker dankbaar zijn!

Verder is het ook aangeraden om bij de aankoop van een nieuwe hond of kat niet te lang te wachten met de verzorging van uw huisdier. Kom dus zeker zo snel mogelijk eens langs om uw lieveling te laten wennen aan het trimmen. Een eerste trimbeurt gebeurt idealiter wanneer uw hond of kat ongeveer 3 maanden oud is. Uw dier komt dan op bezoek voor een kort puppybeurtje waarin het kennis maakt met alle onderdelen: wassen, drogen, kammen, knippen, oortjes reinigen en eventueel nageltjes knippen. Uw viervoeter krijgt de kans om aan alles te wennen en zal later met plezier naar het trimsalon komen.

Hoe vaak u uw huisdier moet trimmen, hangt af van het ras en het soort 'kapsel' dat u kiest. Bij langharige honden is het aan te raden elke 6 weken naar het trimsalon te gaan. Honden die 'opgeknipt' moeten worden, komen beter elke 8 weken. Ruwharige honden hoeven maar elke 12 weken te komen. Grote honden hebben het minste werk en hoeven maar elke 6 maanden, tijdens de zwaarste ontharingsperiode, te komen. Bovenstaande zijn natuurlijk algemene richtlijnen. Voor meer specifieke informatie over uw hond kunt u steeds bij ons terecht.

Tenslotte worden de prijzen van Newfie-Style steeds berekend op basis van het ras. Bij verwaarloosde dieren die heel wat verzorging nodig hebben wordt echter een uurtarief gebruikt. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Dan kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina.
Wij helpen u dan met plezier verder..
 
Newfie-Style, Gistelsteenweg 631, 8490, Jabbeke (Zerkegem), Belgiƫ, , Tel.: +32 50 36 48 07, Gsm: +32 485 505 330, info@newfie-style.be