Welkom bij Newfie-Style!

Newfie-Style - Jabbeke (Zerkegem)

Laat uw lievelingsdier verzorgen door deskundige handenNewfie-Style is een dierenverzorgingszaak, bestaande uit een trimsalon. Zaakvoerster Angelique Kimpe zit al van jongs af tussen de beestjes en wist als kind al dat zij wou instaan voor de verzorging van dieren. Ondertussen is zij al 14 jaar professioneel trimster van honden en katten. Verder is ze de trotse eigenares van 2 honden: Charro, een Newfoundlander van 10 jaar, en de geadopteerde Basiel, een Baset Hound. Beide honden zijn de vriend van iedereen en Basiel is de speelkameraad van alle honden die bij Newfie-Style op vakantie komen.

Newfie-Style beschikt over een volledig ingerichte ruimte met een persoonlijk en huiselijk karakter. Wij gebruiken een zeer gevarieerd aanbod kwalitatief hoogstaande producten. Voor elke kleur en vachttype gebruiken wij een aangepaste shampoo en product. Ook honden en katten met allergieën kunnen steeds bij ons terecht. Afhankelijk van hun probleem krijgen zij dan een aangepaste behandeling.

Bij NewFie-Style wordt verder zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen en noden. Zo kunt u uw huisdier achterlaten in het trimsalon en hem nadien weer komen oppikken of ter plaatse wachten en ons eventueel assisteren. Ook het ophalen van uw huisdier is mogelijk, mits een kleine vergoeding. Natuurlijk staat het welzijn van uw viervoeter steeds op de eerste plaats.

Geïnteresseerd? Bekijk dan de rest van de website. U vindt er heel wat praktische informatie over ons trimsalon. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Dan kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.
 

Contacteer ons

Newfie-Style
Gistelsteenweg 631
8490 Jabbeke (Zerkegem)

 

Tel.: +32 50 36 48 07
Gsm: +32 485 505 330
info@newfie-style.be

 

BTW BE0519 986 613

Newfie-Style - Jabbeke (Zerkegem) - Trimsalon

Trimsalon

In het trimsalon kunt u terecht voor het trimmen en plukken van ruwharige rassen, het in model knippen ....

Webshop

Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding en verzameling van alle info omtrent onze Webshop-pagina.

Newfie-Style, Gistelsteenweg 631, 8490, Jabbeke (Zerkegem), België, , Tel.: +32 50 36 48 07, Gsm: +32 485 505 330, info@newfie-style.be